Flyttfirma från Lund skulle anlitats

De flesta känner nog igen sig i att inte vilja lägga pengar på saker man själv känner sig fullt kapabel att klara av. Hur svårt kan det vara att organisera sin egen flytt från Göteborg till Lund? Den frågan skulle i efterhand ha fått ett annorlunda svar. Det är tillräckligt svårt att fysiskt flytta en hel familj från en stad till en annan utan att samtidigt behöva hyra en mindre lastbil, fylla alla flyttlådor och få ut dem ur lägenhetshuset samt stressen med tunga bokhyllor, sängar och soffor.

Oförutsedda händelser sprängde planeringen

Det gick inte att förutse hur svårt det skulle bli att få allting att klaffa och hur lätt det faktiskt är att överskatta den egna förmågan. När barnvakten uteblev på grund av sjukdom blev flytten något av en mardröm. Med två barn under fem år och en bokad lastbil som bara kunde användas över dagen kastades all planering bokstavligen ut genom fönstret. Tyvärr åkte några ovärderliga glas samma väg då barnen lyckades öppna en del flyttlådor.

Experthjälp och support

Att få hjälp både med flytten ut ur den gamla bostaden och in i den nya hade varit rena drömmen. Istället blev stressfaktorn extremt hög och hela företaget ledde till en smärre ekonomisk förlust. Det hade varit billigare att anlita en flyttfirma från Lund som bokstavligen hade räddat dagen med rätt utrustning, kunnig personal och en positiv inställning. Det blev en dyrköpt läxa att befinna sig i en lastbil på väg från Göteborg till Lund med skrikande barn och ett flyttlass i total kaos.

I efterklokhetens namn hade det verkligen varit värt kostnaden att låta anlita en flyttfirma. Man sparar nämligen inte bara pengar utan även tid och en hel del bekymmer. Slipp gråa hår i förtid när oförutsedda händelser sätter käppar i flyttlasshjulet. Man behöver inte alltid vara duktig och klara sig själv när det finns experthjälp att tillgå som kan bistå med både personlig support och en detaljerad flyttplanering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>